9 янв. 2015 г., 11:00

Подарявам ти 

  Поэзия » Любовная
990 0 1

Има неща, които нараняват,

има неща, които прелъстяват,

има неща, които опияняват

и неща, които дават!


Дават смисъл за живот,

правят път на всеки ход,

дават смисъл на това,

човек да вярва в любовта!

 

Любовта пък научава,

напред смело да вървим,

малките неща, да можем да ценим

и живота си на някого да подарим!

 

Подарявам своя с две ръце,

на теб слънчево момче,

на теб мой смисъл за живот,

дарявам всеки следващ ход!

© Диана Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??