Подарявам ти днес обичта си,
а ти -
несбъдната мечта...
Това ли си за мен сега?
Несподелена моя любов,
не чуваш ли тъжния зов...
Пречи ти нещо, нали?
Зарежи всичко, остави!
Ако искаш с мен да си,
просто ела и ме вземи.
Не протягай тъй плахо към мене ръцете си.
Не затваряй за мене сърцето си.
Виждам всеки ден
как търсиш любов
и как не виждаш мен...
Погледни - някой към тебе върви,
с несподелени красиви мечти...
Вземи ги, вземи...
Подарявам ти днес обичта си...
2006
© Радена Все права защищены