Във този миг,
щастлив за мен,
ти поднасям във ръце
най-ценното от мен.
Все още биещо
за мъничко любов сърце,
жадуващо за твоята прегръдка,
чакащо за твоята целувка.
И те моля искрено, смирен,
приеми тоз малък дар от мен.
С две думички на жеста откликни,
и ми кажи, че обичаш ме и ти.
© Александър Бушев Все права защищены