Отвори сърцето си - ще видиш своята къща.
Отвори сърцето си - ще видиш своя дом
сред света банален и цинично смръщен,
но няма да изпитваш самота.
Забързан между капките дъждовни,
аз смело ще те поведа.
Ще тичаме с усмивки на хлапета,
забравили болежки и дела.
Ще ти разкрия своите надежди,
за да свалиш костюма си протрит
и, голи под небесните пътеки,
ще полетим към нашите мечти.
С ласките си ще те нарисувам,
използвайки боите на деня.
Отнякъде над теб се спуска нежност
в безплътна и ефирна синева.
© Радостина Попова Все права защищены