11.01.2008
Разкъсана душата си събирах
и хранех се от чужди грехове,
но винаги в себе си намирах
сила пак да продължа напред.
Куршумни рани събирах в сърцето,
но пак продължавах напред.
С длани разравях небето,
а там намирах думи на поет.
И раните замествах с рими
и думите събирах в куплет,
говорех си с небесни херувими,
превърнаха ме те в истински поет...
© Erato Eratova Все права защищены