И тази нощ
е властна...
С мелодия игрива
в болеро танц
или фанданго
примирам...
Феерия от чувства,
в тази нощ лунна
закътват се
в очите ми...
От ръба им
надниквам
и бавно в пропаст
се свличам...
Уж е ужас,
а е приятно
нощно видение,
случило се само,
в очите ми...
© Мариола Томова Все права защищены
като вълшебство...