Не давай много съвети,
поета е с волна душа.
Той пише, чете и боботи
на измислени лоши неща.
Не тъгувай по своите неволи.
Те са просто човешки дела.
Утре пак ще ти мине, нали?
Мисъл нова и стих напиши.
Все някой ще го хареса,
просто защото е на твоя вълна
и отново усмивка ще грее
на твоята сърдита уста.
© Аз Все права защищены