Малък поздрав за всички фотографи.
С уважение.
Запечатай ми прекрасен сън.
Дъхът ми, моля те, да секне.
Снимай сватбения звън,
а после... тичинка на цвете.
Запечатай ми дори мираж,
какво като не е реално.
Снимай дюни, снимай плаж.
А може нещо и скандално.
Разказвай ми... за богове,
принцеси, замъци и кули.
Че кой кажи ми, ще те спре,
поете с апарат - разказвай ми
макар без думи.
© Виолета Все права защищены