Коледни целувки – 3
Моля се
на всяко Рождество
за милостта голяма –
в утрото,
нежно перо,
да ме буди
ръката
на мама!
автор Илияна Каракочева (Ина Крейн)
из книгата "Любовна литургия"
издателство "АртГраф" - 2023 г.
© Илияна Каракочева Все права защищены