„И аз те помня. От живот предишен.
Такъв един... тих и благ."
g/m
„Шепотът на времето” -
те роди сред пепелта.
„Пътуване към себе си”- дар е,
което ни прави щастливи.
„Послание” - е истината,
неосквернена за плът и душа.
„Дочети ме без слова” -
дочети ме в мълчание.
„Ум и сърце” –
е пътят към истината.
„Духовна идилия” –
да бъда себе си.
„Дивите гълъби” –
да си спомням за всичко.
„Непремълчано” –
съкровеното нека се случи.
„Ще помълча” –
с твоето мълчание.
„Здравей самота” –
нека пребъде това, което Е!
„Предесенно” –
…и ухаеш на топла пръст.
„Кълн е” –
кълн съм в чернозема.
„В обятието на Твореца” –
Нека ме съди Творецът!
20.11.2018
*PS 13 заглавия от мои публикувани произведения тук
в близък план. Нека заглавието не Ви смущава!