Аз вече едва ли ще пиша -
написах, каквото можах.
Подкрепата ваша бе чиста
и даде ми много кураж.
А сбирката с вас ме направи
щастлива от мъдри слова
и вашите тез рецитали
омаяха мойта глава.
Ще чакам до следваща среща
на туй поетично парти
където в дуели горещи
ще пламват словесни искри.
Дано съм оставила нещо
на вас, поетични души.
И в моите стихове често
все тази любов ще личи.
© Аз Все права защищены
Много, много благодаря! Трогнахте ме.