2 окт. 2020 г., 00:32

Поетите са извор бял 

  Поэзия » Другая
245 0 1

Поетите са извор бял,
сред бури мътни оцелял,
водата, който му отпие,
горчивото си ще отмие,
в него слънце ще заблести,
под камък злото ще заспи.
Поетите са извор бял
и в дни на суша оцелял,
пролет, лято, есен, зима,
изворна вода за всеки има,
дори да хвърлят в него кал,
след време пак потича бял.

© Кръстина Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??