С бърз поглед през рамо,
към лик един непознат,
но душата, сърцето и не само,
твоят свят аз тук опознах ...
Душа ранима, оголена.,
чувства дълбоко скрити,
сякаш си книга отворена,
със страници цели изтрити.
И този поглед през рамо,
дните знам ще заличат,
а тук ще останат написани само,
тези страници, които още личат.
© Ралица Все права защищены