Видях писалката на старата ти маса
и си спомних отново за теб.
Обзе ме болка, имах тъжна нагласа,
пустотата се рееше в мен.
Видях писалката на старата ти маса
и си спомних отново за теб,
за хубавите дни и твоята усмивка,
от която оставах сразен.
Видях… всъщност
вече нищо не виждах
и всичко се обърка в мен.
Къде си? - все виках смутен.
Събудих се и ти вече беше със мене.
Докога ли? Не отговаряй,
вече научих и знам -
чак до началото
на утрешния ден...
© Яни Все права защищены