За тебе съм поел дълбоко ножа,
с любящото сърце в душа ти зла.
Да вдигнеш тост, че нямаш мъж и стожер,
в които да възкръснеш със стрела.
Бъди жена и блуден дух у всички,
погубвай цели чисти светове.
Но моля да си спомниш тази притча,
която ти разказвах от дете.
© Васил Борисов Все права защищены