25 авг. 2007 г., 16:45

Поход 

  Поэзия
460 0 3
Човечеството, тръгнало на поход...
От памти век върви напред...
Открива своя огън...
Писмо и четмо идват му на помощ...
И все се взира...
Търси брод...
Тежки времена настъпват...
Нявга гине род, възход...

Човечеството, тръгнало на поход...
Нима развръзката е във войни!?
Разбрало, своите големи истини...
Разбрало и малките...
ЧОВЕК да си, ЧОВЕК!
Похода докрай да извървиш...
И винаги, дори без име и пари...
Откривай свойте истини...
Намерил... своя пристан!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??