8 февр. 2018 г., 11:27

Поиска да съм ти огледало 

  Поэзия » Свободный стих, Другая
361 2 1

Предусети идването ми.
Забеляза ме,
когато се появих.
Хоризонтът на очакванията ти
ме позна.
Разтвори се с готовност
и навлязох в теб.
Видя ме отвътре.
Но...
Поиска да съм ти огледало.

 

А зад огледалата
няма нищо.

 

© Надежда Тошкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??