ПОИСКАЙ
През дните минали все пишех.
Все имах нещо да ти кажа пак...
Разказвах ти за своите надежди,
за радостта и за какво ли не...
Недей тъгува, ако си забравил,
ще има други песни вместо тях.
Поискай само – и като топъл вятър
от мен към теб ще долетят.
Прииждат думите и отминават,
остава тихият им смях.
Остава нежността, която ни даряват.
Оставам аз – за да ги кажа пак.
© Елена Бързева Все права защищены