Поискай да се гмурнеш дълбоко в очите ми,
поискай да влезеш в душата ми,
поискай да усетиш устните ми,
когато са горещи и червени..
прехапвани до кръв.
Пожелай да докоснеш кожата ми,
да прокараш пръсти през косата ми,
да вдъхнеш от аромата ми
и да попаднеш в моя плен.
Влез в моя свят,
каня те в душата си.
Ще се изгубиш в лабиринтите
на странните ми чувства,
не ще намериш истината,
не ще си истински,
а образ по подобие на моите мечти.
Но ще ме почувстваш -
истинска и цяла,
както никога преди.
Ще ме намериш -
там, в света на чувствата,
в света на мойта лична истина,
в света на мойта вяра,
моята болка,
моето щастие.
Поискай ме,
накарай ме,
ще позволя,
защото съм такава -
малка, но с душа.
© Теди Все права защищены