Опитвам се отново да гадая
Какво се крие в сивите очи
Дали това което аз желая
Бушува в тебе и крещи
Казваш нямало значение
Какви сме ние тук сега
Че било е забавление
Че остава без следа
Умът ти мъчи да изтрие
Нощ и страст пожар
Сърцето ти и то се крие
Но погледът ти казва ДА
Грешка ли е че поисках
Да ти дам това
Което приливите носят
И дъгата след дъжда
Грешка ли е че отключих
В тебе нежни сетива
Демоните че събудих
И отприщих лудостта
Грешка ли е че повиках
Скрита дивата ти страст
И не спирах да те искам
И не спирам и сега
© Весела Маркова Все права защищены