Да Ни Е Честита и Щастлива,
Новата 2023 година!
С най сърдечни пожелания,
за мирно небе и чисти води!
Във всеки дом в родната ни България,
да има хляб и живот без беди!
Да израстваме по пътя заветен!
Труда си, да претворяваме в плод!
Времето ни, е ребусът неразчетен
ала имаме в жилите си нужният код.
От днес да стартира светла нишка
в умове, в жизнен път и в сърца!
Дерзайте, любете, надграждайте!
Любовта е нашата, пътеводна звезда!
© Валя Сотирова Все права защищены