Нека те поканя – научи ме.
Нямам аз инструкции към мен.
С мисъл, с длани – съблечи ме,
влюбвай се по малко всеки ден.
Нека те поканя – изчети ме,
жадно пий ми думите без глас
и където искаш отведи ме,
нека бъдем двама – ти и аз.
© Яна Все права защищены