В града на шарената сол
с цветя и „топ” ще Ви посрещнат!
От „цар и лъв” до „голчо-гол”
врати отваря всеки срещнат.
Я с баница, я с питка с мед,
ще Ви почерпят с лудо биле.
Тук къщите си нямат плет,
тук всеки, който дойде - мил е!
И риза ще Ви натъче,
и кърпи - дар, ще Ви закичи!
На "spa" басейн - ако рече,
с масаж арома ще Ви мъчи!
Тук попът ще Ви причести –
(то... вече не е пости)...,
ще Ви изпратят с почести!
Елате ни на гости!
Покана туй от мене е
и много хубава оферта!
Побързайте, че време е
да Ви снабдя със два куверта!
22 юни 2016 г., 19,25 часа
© Таня Чардакова Все права защищены
ще хапнем питка с лимонада,
при нас ще Ви хареса доста,
така че идвайте на гости!
Поздрави, Иринка!