2 мая 2007 г., 11:36

Покани ме на танц 

  Поэзия
812 0 12
                                 Покани ме на танц. Тази вечер
                                 е облечена цяла в звезди,
                                 ето - пуснаха нашата песен,
                                 дето вечно във мен ще звучи.


                                 И където и ти да отидеш,
                                 щом я чуеш ще мислиш за мен,
                                 за момичето, дето обича,
                                 да танцува тъй - сгушено в теб.


                                 Покани ме на танц. Зная, утре,
                                 твоят влак ще замине далеч
                                 и очите ми пак ще те търсят,
                                 сред цветята, житата, навред...


                                 Не, не искам отново да страдам,
                                 дълго чаках - знай, много боли
                                 всеки път, щом оттук заминаваш.
                                 Покани ме на танц. Остани!


                                

© Эоя Михова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??