***
Се влюбих във всички цветя
- хризантеми, божури, незабравки
Знам кога цъфтят.
Заобичах птиците със сини крака
- каква любов, друга вселена
Влюбих се във всичко,
до което ти се докосна
- що за любов, неприсъща.
***
© Султан Ангелов - DESTUR Все права защищены
Красиво написано! Бъди вдъхновен...
И пиши...