Няма да имаш време
за всички "защо" и "как".
Разполагаш със капки вечност.
По-добре укроти
безпосочния бяг
и се вгледай във себе си -
груби милувки на вечерняк
ще разрошват душата ти
като книжно цвете на морски бряг,
забравено върху пясъка.
© Павлина Гатева Все права защищены