Полет
Перо от гларус ми разказа
за далечния си път.
Орисница една ми каза ,
че душата ти го следвала
в безплът.
Разказа ми за ветрове , за бури
и за сияйна синева ...
И как до този бряг лазурен
си долетял с крилото на своята мечта.
© Далия Попова Все права защищены
Поздрав, Далия!