28 нояб. 2008 г., 21:14

Полетът спря 

  Поэзия » Любовная
548 0 1
Полетът спря

Обичах вещица една,
любовта ни бе страстна,
хвърчахме на метла,
а боклукът порасна
и полетът спря,
че каза ни врачка -
вълшебната метла
да сменим за прахосмукачка.

© Алекс учо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??