Имаме си четворна коалиция
и ни пази родната полиция.
Бившият и шеф, генералът рекетьор,
в тоз цирк е жонгльор.
Там ще видите и калфата -
абе, трака си мамката -
шеф му е първанката.
С костовистката платформа
блокът за реформа
около тях витае
и се чуди и мае
що общо имат патриотите
с цирка на мафиотите.
Може би от архонтизъм
на чалгаджия, спец по културизъм?
© Георги Все права защищены