Комунистически режим.
А уж чрез демокрация.
За развитието на една страна
народът плаща. С кръвен данък.
Къде е напред? Вляво? Вдясно?
Непрекъснато ли бъркаме? На избори.
Корупция - синоним на демокрация.
Взехме безпорядъка
и пак не сме свободни...
Дори напротив.
Консервативно общество! Пълно с предразсъдъци!
И от социализма нищо добро не взехме.
Пък сега - демокрация. Права и свободи...
Хаха... тъжен смях.
Демокрация(!) - среда на безредие.
А ние, хората, къде останахме?© Джули Все права защищены
"на такива глупаци като нас се крепи"... цитирам с много симпатия!