О, нагли политици,
на народа храненици!
Вместо пенсиите да увеличите -
за партиите си не намаляте парите*.
Вместо администрацията да съкращавате -
на хората си да лапат давате.
Вместо да нахраните клети сиромаси -
с черен хайвер пълните своите стомаси**.
-------------------------------------------------------------------------------------------
© Георги Все права защищены