Ти каза "три месца дълго време е
и няма да ги издържим"...
Аз казах "ний двама ще живееме
и няма да се разделим".
Аз вярвах в нашата любов голяма
и сигурен бях в чувствата ни чисти.
Кой да ни попречи вече няма ,
защото трепкат ни сърцата като листи.
А вече половин година
ний плуваме във страст горяща
и тази есен ще отмине ,
в целувки между шумата летяща.
23.07.02г.
© Ицо Саков Все права защищены