Не ми се пише за любов...
и сънищата няма аз да украсявам...
красивото е в този мой Полуживот -
да гледам, дишам и се обвинявам...
Омръзна ми да мисля за потоп...
и с тебе вечно да си спорим.
Еднакви сме, единият - излишен,
в този свят е тясно за хомот...
Изписан си, бракуван
и зачеркнат от списъка - Любов.
Невидим вече си,
така ще ми е по-лесно за Полуживот...
© Миленита Все права защищены
така ще ми е по-лесно за Полуживот..." - много интересно си го казала, хареса ми! Поздрав