Зловещо изглеждат полята
под сянката на Зимата.
И голите клони се
полюшват в злокобен танц.
Навъсено стои небето
и всичко е сковано от студ
над онези поля
безжизнени, като гробище.
Може би те са свърталище на
души на грешници,
които в земния си път
били са злобни и са сеели смърт.
© Наталия Благоева Все права защищены