25 окт. 2011 г., 16:50

Полъхът на вятъра 

  Поэзия » Любовная
552 0 1

С полъха на вятъра ще идваш ти, 

до мене близо ще си, разбери, 

той ще ми нашепва в зори 

за твоите красиви мечти. 

 

Бели маргаритки в този час 

говорят как обичаш ме сега, 

две капчици любов ще паднат в зори, 

това сме аз и ти.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??