ПОМАК
Помак съм – неразбран помак, –
без дом и истинска родина;
залутан в непрогледен мрак,
по пътя си нелек ще мина.
Помак съм – неразбран помак. –
Не се гордея, ни срамувам;
не питам ни „Защо?“, ни „Как?“
и много-много не умувам.
© Раммадан Л.К. Все права защищены