Ако можеше да върна времето назад,
не бих посмяла да те срещна
и не защото не получих любовта,
а само заради болезнените мигове сега.
Да си наясно, че не трябва да се бориш
за нещо, в което вече нямаш вяра
и унижавайки се да не спираш
да търсиш изход от предизвестената раздяла.
Да се усещаш като непотребна и излишна,
да се преструваш, че не си разбрала,
да го преглъщаш и да се надяваш,
че няма някой ден да съжаляваш.
За чувствата и любовта, запратени на вятъра,
и стъпкани без жал от неговото безразличие,
за смазаната и осакатената съдба на тази връзка,
захвърлена безмилостно, удавена в калта.
© Енигма Все права защищены