Помниш ли небето синьо? Блясъка
в нашите очи?
Как в нощите невинно, говорехме
за своите мечти?
Помниш ли момичето наивно? Клетвите за вярност и любов?
И колко бързо и невинно ти избра друг начин на живот?
Помниш ли сълзите ми горещи? Разкъсаното от раздялата сърце?
Как остави ме сама със спомени зловещи... Сама с нашето небе...
© Жани Все права защищены