Помниш ли?
Помниш ли първата ни среща,
как един към друг вървяхме,
изпълнени с мечти и надежда
и как погледите си сляхме?
А помниш ли първата ни целувка,
колко много вяра дари ни
и последвалата милувка,
която любовта подари ни?
Помниш ли нашата песен
и танца на тази балада?
Настъпи и нашата есен,
нашата болезнена раздяла!
А помниш ли колко те обичах,
обичам те много и сега!
Тогава на щастието приличах,
а днес на неутешима тъга!
© Мария Все права защищены