Помниш ли, когато каза ми ти:
"Моля те, допусни ме до сърцето си,
няма да те разочаровам!"
Какво стана сега?...
Но ти си тръгна и мене страшно много ме боли
и все още чакам да се обърнеш и да ме прегърнеш ти!
Бях твоя! Обичахме се! Какво се промени?
Защо си замина ти?
Една лъжа изрече - толкова истинска и откровена,
как ти повярвах...
Толкова грехове ти прощавах, за да съм с теб,
но жестоко ти погуби ме!
Сега съм сама, с плачещо от болка сърце!
© Карина Тодорова Все права защищены