14 нояб. 2008 г., 23:13

Помниш ли 

  Поэзия » Любовная
560 0 0
 
Помниш ли още ти летните вечери,
тихия залез над морните морски вълни?
Алени пламъци бяха обагрили
светлия поглед на твоите лазурни очи.
Помниш ли още прохладните вечери,
свежия въздух под синия нежен покров?
С` златни отблясъци бяха погалени
дните, тогава, на нашата знойна любов.
Помниш ли... помниш ли летните месеци -
знойното слънце и топлото Черно море,
сладките мигове – златните пясъци –
жарки целувки под южното звездно небе...

© Христо Оджаков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??