22 мар. 2022 г., 09:38

Помня 

  Поэзия » Любовная
237 0 0

   

     Помня

 

Помня красиви очи,

помня усмивка една,

дълги замислени дни,

слънце във твойта коса.

 

Помня безкрайно небе

птица, която лети,

топлото синьо море,

цял океан от мечти.

 

Пак се завръща при мен

споменът цветен, щастлив

и от любов озарен,

праща ми поздрав красив.

 

Спряло е времето там,

само сърцето боли,

минало вече е знам,

но ще го помним нали?

 

        Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??