Защо не пишеш вече,
защо ме гледаш отдалече?
Сълзата вече потече,
защото от мен, разбрах, че се отрече...
Но защо го направи...?
Да не би нещо в друга повече да ти се нрави...?
Добре, върви,
но поне в очите ми го кажи,
а не ме мъчи...
Поне да знам, че
с нея по-щастлив ще си ти...
© Наталия Благоева Все права защищены