4 июн. 2018 г., 01:00

Поне харман отъпках, до пътека.... 

  Поэзия » Любовная
675 10 25

Заложих си мечтите (три за грош).
Ще кажете: Прескъпа ипотека!
Такъв бил жребият ми – хубав... Лош...
Поне харман отъпках до пътека.

 

За всичките парѝ на този свят,
закупих маска веселоподобна,
под камък тежък сълзите ми спят,
за теб и за света да съм удобна.

 

Душата си на гладните ще дам.
По залче нека всеки си отчупи.
На теб, под онзи тежък камък там,
оставих също къс, но... Е затрупан!

© Надежда Ангелова Все права защищены

Благодаря на tictac (Мая Нарлиева), за помощта!

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??