1 окт. 2010 г., 15:21

Понякога 

  Поэзия
551 0 4

             Понякога

 

Понякога, приятелю, съм гневна

и толкова в душата ми горчи,

когато в тялото ми се заглеждат

човешките невиждащи очи

и ми поднасят сляпа милостиня,

неискана, нечакана от мен

и станала основната причина

за ослепелия ми днешен ден…

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??