Понякога
Понякога съм тъжен,
понякога се смея,
понякога умирам,
понякога живея...
Понякога съм себе си,
понякога играя,
понякога не искам,
понякога желая...
Понякога се боря,
понякога се примирявам,
понякога обичам,
макар че после съжалявам...
Понякога съм оптимист,
понякога - отчаян,
понякога съм реалист,
но пак не спирам да мечтая!
© Калински Все права защищены