понякога знам
че си го правя
но понякога
искам пистолет
ще тъпча дулото му
с розов хайвер
и ще рисувам
с огнените му псувни
засаждайки семето си
по лицата ви
и най-много по
очните аквариуми
за да покълнат рибките
около корабчетата
лъжи
от несъпоставяне
целувайки пробойни
в невинната ви правота
© Шивохам Все права защищены