понякога една целувка стига
да взриви света ти мигновено
в душата ти се раждат земетръси
слънцето изгрява на обратно
следобедът е, всъщност, ясно утро
а после става много тихо, без въпроси
... и връхчета на нежни пръсти
в един рисунък тичат леко по лицето
графитено оставят меки щрихи
а цялата картина...
постепенно се създава
някъде дълбоко...
за да я виждат
единствено очите на сърцето...
Жени Иванова
© Jasmin Все права защищены