Понякога ще идвам да те виждам
и ще присядам
мълчешком...
от тъмното на своята съдба
ще пратя
сноп от нежност ...
и ако искаш -
после ме обичай...
безименно и просто ...
в тишина.
аз няма да надничам
в твоите зеници...
ще броя малките неща
-
и ако искаш после ме обичай ...
такава ...
Друга
.... малко по-добра!
© ДМ Все права защищены