Отминалите дни болят,
а новите не идват.
В чувствата полярни,
в загубените мисли
и новите стаени
понякога проблясва лъч надежда,
понякога събирам си душата,
понякога разбирам самотата,
понякога прегръщам свойта орис.
© Мая Тинчева Все права защищены